تاريخ : یکشنبه بیست و هفتم اسفند ۱۴۰۲ | 11:3 | نویسنده : کیمیا نوری |

خربزه گیاهی از تیره کدوییان که میوه اش درشت و شیرین و آب دار است . بوته ی آن کوتاه و ساقه هایش روی زمین می خوابد . خربزه جزو صیفی جات به شمار می آید . خربزه دارای مقدار زیادی ویتامین A , C و سلولز است . به طور کلی خانواده خربزه شامل انواع گرمک و طالبی نیز می شود که البته این دو نوع کم آب تر و شیرینی کمتری نسبت به خربزه دارند . معمولا هر چه رنگ خربزه زرد تیره مایل به نارنجی و خطوط سفید رنگ روی آن بیشتر باشد شیرین تر است . 



تاريخ : جمعه بیست و ششم فروردین ۱۴۰۱ | 21:30 | نویسنده : کیمیا نوری |

هندوانه یک میوه ی تابستانی است که در روزهای گرم میزان مصرف آن با رشد زیادی همراه است . امکان کشت هندوانه در مناطق مختلف ایران با توجه به شرایط آب و هوایی مناسب طی چهار فصل سال وجود دارد .هندوانه جزء میوه هایی است که خواص شگفت انگیز فراوانی دارد این میوه که در دو نوع رنگ قرمز و زرد رنگ وجود دارد سرشار از آب است و درد های عضلاتی را تسکین می دهد . هندوانه کالری کمی دارد ولی سرشار از آب است حدودا 92 درصد آن را آب تشکیل داده است .

 هندوانه روستای درح در خراسان جنوبی معروف است .

 



تاريخ : چهارشنبه چهارم اسفند ۱۴۰۰ | 18:8 | نویسنده : کیمیا نوری |

برای تهیه این نوع کشمش ها ،از ارقام مختلف انگور از جمله رقم سبزه مال و رزقی استفاده می شود کشمش تیغی همچون کشمش افتابی در محلول تیز اب فرو می برند . تنها تفاوت ان با کشمش های افتابی این است که به جای پهن کردن انها در افتاب ،کشمش های تیغی را در سایه و روی بند خشک می کنند .



تاريخ : پنجشنبه بیست و هشتم بهمن ۱۴۰۰ | 18:38 | نویسنده : کیمیا نوری |

کشمش آفتابی یکی از انواع کشمش است که همانطور که از نامش پیداست با نور خورشید و زیر آفتاب خشک می شود که در این روش هیچ افزودنی یا ماده شیمیایی مضری مصرف نمی شود و محصولی طبیعی ارایه می شود .مدت زمان لازم برای خشک شدن انگور و تهیه ی کشمش آفتابی به موارد مختلفی بستگی دارد  از جمله درجه حرارت، رطوبت، زاویه تابش خورشید که در شهر های خشک و کوهستانی یا معتدل کوهستانی مدت زمانی بین 15 تا 20 روز می باشد . رنگ آن قهوه ای پر رنگ یا قهوه  ای تیره می باشد و ملایمت آن کمتر و خشک است . در این روش خوشه های انگور را روی چوب آویزان می کنند و آن را درزیر نور آفتاب قرار می دهند . پس از مدتی که قسمتی که در معرض نور آفتاب قرار داشته خشک شد خوشه را بر می گردانند تا قسمت هایی که دیگر آن نیز خشک شود . از معایب این روش این است که محصول خطر بارندگی و گرد و خاک گرفتگی را دارد .



تاريخ : جمعه بیست و دوم بهمن ۱۴۰۰ | 9:59 | نویسنده : کیمیا نوری |

 مویز نوعی میوه است که با خشک کردن انگور حاصل می شود . مویز نوعی کشمش است که از انگور شاهانی تهیه می شود . کشمش بیشتر برای انگور خشکیده کوچک مصرف می شود و مویز در انگور بزرگ . مصرف مویز خواص و فواید بسیاری را به همراه دارد همچنین مصرف مویز به درمان کم خونی و ... کمک میکند . 

 



تاريخ : چهارشنبه سیزدهم بهمن ۱۴۰۰ | 20:0 | نویسنده : کیمیا نوری |

انگور در دو حالت قابل استفاده می باشد انگور تازه و انگور خشک شده . انگور خشک شده که توسط نور و حرارت خورشید خشک می شود تبدیل به میوه خشک کشمش می گردد . مصرف کشمش به دلیل داشتن کلسیم فراوان برای سلامت استخوان ها مفید است و از پوکی استخوان جلوگیری می کند . همان طور که انگور دارای انواع مختلفی می باشد این میوه خشک نیز دارای انواع زیادی است . 

انواع مختلف انگور خشک شده عبارتند از : 

1. مویز 

2. آفتابی 

3. تیفی 

4. زرد 

5. سبز قلمی 

 



تاريخ : دوشنبه یازدهم بهمن ۱۴۰۰ | 19:25 | نویسنده : کیمیا نوری |

غوره میوه نارس انگور است که دارای طعم ترشی می باشد . غوره دارای اسید های آلی مانند:  اسید مالیک، اسید فرمیک ،اسید سوکسینیک، اسید اگزالیک، اسید گلوکلویک و قند می باشد و به دلیل داشتن اسید ترش مزه است . غوره و آبغوره در آشپزی ایرانی کاربرد فراوان دارد و از سوغاتی های شهرهای مختلف ایران است . ابغوره (به انگلیسی : Verjuice ) یا آب غوره عصاره آن است که هم به شکل خانگی و هم صنعتی تولید می شود و برای طعم دادن و ترش کردن غذا به کار می رود .

 



تاريخ : شنبه نهم بهمن ۱۴۰۰ | 19:16 | نویسنده : کیمیا نوری |

همانطور که از نامش پیداست این انگور سیاه است و به صورت گرد و کروی است و سایز این نوع انگور اندازه فندق است . که یکی از محصولات خراسان جنوبی شهرستان خوسف روستای تقاب انگور سیاه است .



تاريخ : دوشنبه چهارم بهمن ۱۴۰۰ | 21:58 | نویسنده : کیمیا نوری |

انگور یاقوتی به رنگ قرمز و  مثل انگور سیاه و  بی دانه گرد و کروی است از گونه های زودرس انگور به شمار می رود که دانه های ریز و متراکمی دارد . 



تاريخ : چهارشنبه بیست و نهم دی ۱۴۰۰ | 17:3 | نویسنده : کیمیا نوری |