مجله کرمان ما

تبادل تجربه در زمینه نوزاد پروری با کمک شما امکان پذیر خواهد بود لطفا تجربه خود را در قسمت نظرات با بقیه به اشتراک بگذارید:

مجله کرمان ما

تبادل تجربه در زمینه نوزاد پروری با کمک شما امکان پذیر خواهد بود لطفا تجربه خود را در قسمت نظرات با بقیه به اشتراک بگذارید:

شناسایی حقه های صنعت غذایی

تشخیص خوب از بد (مواد غذایی)

امروزه برخی از کارخانجات مواد غذایی برای بدست آوردن سود بیشتر دست به کارهایی میزنند که ذهن مشتری را گمراه کنند ومشتریها بخت برگشته با خیال رسیدن به محصول کاملا طبیعی ومطلوب از در مغازه ها خارج میشوند که البته بسته به نبوغ کارشناسان ومشاوران امر تقلب در هر کارخانه ایست که از چه ترفندی برای رسیدن به هدفشان استفاده کنند تا ذهن مشتری را حتی بعد از مصرف نیز متوجه تقلب انجام شده نگرداند دقیقا مثل یک تردستی.


اما آیا به این نکته فکر کردید که میشود با کمی دقت وحوصله دست تردستان مواد غذایی را رو کرد البته اطلاع رسانی فرمولهای کشف حقه های صنعت غذایی نیز خود راهیست برای مبارزه با اینگونه اعمال غیر شرعی و انسانی ،مثلا برای شناسایی شیر،رب گوجه وعسل خوب......

تشخیص خوب از بد (مواد غذایی)

امروزه برخی از کارخانجات مواد غذایی برای بدست آوردن سود بیشتر دست به کارهایی میزنند که ذهن مشتری را گمراه کنند ومشتریها بخت برگشته با خیال رسیدن به محصول کاملا طبیعی ومطلوب از در مغازه ها خارج میشوند که البته بسته به نبوغ کارشناسان ومشاوران امر تقلب در هر کارخانه ایست که از چه ترفندی برای رسیدن به هدفشان استفاده کنند تا ذهن مشتری را حتی بعد از مصرف نیز متوجه تقلب انجام شده نگرداند دقیقا مثل یک تردستی.


اما آیا به این نکته فکر کردید که میشود با کمی دقت وحوصله دست تردستان مواد غذایی را رو کرد البته اطلاع رسانی فرمولهای کشف حقه های صنعت غذایی نیز خود راهیست برای مبارزه با اینگونه اعمال غیر شرعی و انسانی ،مثلا برای شناسایی شیر،رب گوجه وعسل خوب از بد ......


عسل

برای تشخیص عسل ؛ سر گوگرد دار چوب کبریت را وارد عسل کرده(آغشته به عسل) سپس با فندک سعی کنید آنرا آتش بزنید . اگر روشن نشد عسل خوبی خریدید
یا
با قاشق مقداری از آنرا در ظرف آب سرد بریزید طوری که با فاصله از اب وارد اب شوداگر مستقیم (اصطلاحا نخ عسل) در یک جا جمع شد عسل مرغوبیست
یا
ظرف شیشه ای حاوی عسل را جلوی نور بگیرید اگر نور براحتی از ان عبور کرد
عسل خوبی نیست ، باید تیره باشد
رب گوجه فرنگی
خیلی از کارخانجات برای تولید رب گوجه فرنگی از کدو استفاده می کنند.برای تشخیص اینگونه ربها یک قاشق از رب را در یک لیوان آب حل کنید اگر قرمز رنگ بود خوب و اگر نارنجی یا زرد بود ، کدو است
شیر
برای تشخیص شیری که در آن شیر خشک کمتر استفاده شده ،سر سوزن را وارد شیر کرده بیرون آورید اگر سریع قطره شیر چکید کیفیت آن پایین اگر زمان زیادی نیاز به چکیدن قطره بود کیفیت آن خوب است
چای
برای تشخیص چای یک پیمانه در آب سرد بریزید. اگر آب سریع رنگ گرفت در چای از رنگ استفاده شده اگر زمانی حدود20 دقیقه برای رنگ گرفتن آب زمان نیاز بود چای خوبی است
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد